Kategorier

Personvernspolitikk

~~Det er viktig å kjenne seg trygg når man handler i en nettbutikk, og vi i Hardanger Style er nøye med å håndtere personopplysningene dine på en sikker måte.

 For å kunne levere varene du har bestilt, og kontakte deg med informasjon og oppdateringer relatert til bestillingen din, trenger vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Denne informasjonen er vi pålagt å oppbevare i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering, og eventuell garanti- og returhåndtering, den kan derfor ikke slettes.

 Hardanger Style kan i tillegg bruke kundeopplysninger for å tilpasse og forbedre våre tjenester, men vi garanterer at ingen andre får benytte kundeopplysninger til markedsføringsformål. Vi kommer aldri til å selge e-postadressen din eller annen informasjon til en tredjepart, og du vil ikke motta nyhetsbrev på e-post fra oss med mindre du selv har takket ja til det.

 Du kan velge om du vil betale med faktura eller med kort. Når du betaler med kort, blir all informasjon kryptert og sendt over en sikker kobling via vår betalingspartner. Beløpet reserveres fra bankkontoen din i kjøpsøyeblikket, men blir ikke trukket fra kontoen før pakken klar til å sendes fra oss. Du blir selvfølgelig kun trukket for de varene vi sender til deg.

Velger du å betale med faktura, må du oppgi personnummer for å få gjennomført kredittsjekk hos vår samarbeidspartner Bisnode. Bisnode er et autorisert kredittopplysningsselskap, og det er også de som sender ut det obligatoriske gjenpartsbrevet du mottar etter kredittsjekken. Hardanger Style har ikke tilgang til denne informasjonen og lagrer heller ikke personnummeret. Et eventuelt avslag på kredittsjekken kan være relatert til økonomiske forhold, eller det kan bety at opplysningene du har lagt inn ikke blir gjenkjent. Hardanger Style får ingen tilbakemelding om årsaken til et eventuelt avslag.