Kategorier

Regler & betingelser

~Regler & Betingelser

~Du må være fylt 18 år for å bestille varer via vår nettbutikk.

Det er kundens oppgave å sørge for at riktig leveringsadresse/info blir opplyst.

Angrerettloven gjelder ved forbrukerkjøp. Hvis du angrer på kjøpet, kan du returnere innen 14 dager med merkelappene på.

~24 måneder reklamasjonsrett

Returadresse: Røldalsvegen 24 , 5750 Odda.

Returporto belastes deg som kunde.

Vi anbefaler at du sender returen som norgespakke, da de er søkbare og forsikret i postgangen.

Vi henter ikke ut pakker sendt i oppkrav.

Ved reklamasjon ber vi deg ta kontakt pr. mail: byoung.odda@butikkmail.no

~~Betaling og rabatter
Varer kan kun bestilles av personer over 18 år til adresser i Norge . Bestillingen betales med kort ved bestilling eller ved faktura/oppkrav.

Bankkort
Ved kortbetaling reserveres hele ordrens beløp fra bankkontoen din, men mangler vi noen av varene du har bestilt, og ikke får dem snarlig inn, vil kun den faktiske kjøpssummen trekkes endelig fra kontoen din. Du betaler derfor ikke for en vare før den er pakket og klar til å sendes fra oss. Kortbetalte ordre pakkes først.

Faktura
Velger du i stedet faktura, sendes pakken mot oppkrav eller med vedlagt giro, alt etter ordrens størrelse og om du er ny eller fast kunde. Dersom du ønsker å betale med faktura legges det til et fakturagebyr på 20,-, og du må oppi personnummer for å få gjennomført kredittsjekk hos vår samarbeidspartner Bisnode. (Les mer om personvern og sikkerhet.) Betalingsfrist er 14 dager - ved eventuell for sen betaling ilegges man et purregebyr på 60 kr.

Det eneste som kommer i tillegg til kjøpesummen er våre utgifter til porto/ekspedisjon (og evt. fakturagebyr). Totalbeløpet for bestillingen oppdateres i kassen når du har valgt ønsket fraktmetode. Fraktbeløpet, som er satt til kr 78,- (inkl. moms), er uavhengig av pakkens størrelse og sendemåte. Det lønner seg derfor å bestille flere ting samtidig, eventuelt sammen med andre.